Італійські кухарі розкрили кілька чудових порад, як покращити смак макаронів під час приготування.

Сіль.

Вона необхідна для смаку та текстури, додайте близько 1 столової ложки солі на кожні 4 літри води. Це допомагає пасті зберігати форму та посилює її смак.

Оливкова олія.

Столова ложка може допомогти запобігти злипанню та надає приємного аромату.

Лавровий лист .

Додавання 1 або 2 лаврових листів у воду для приготування надає страві тонкого ароматного смаку.

Часник.

Декілька неочищених зубчиків можна додати у воду для легкого часникового аромату. Видаліть їх після приготування.

Макарони: скрін з відео
Макарони: скрін з відео

Бульйон.

Використання овочевого або курячого бульйону замість води надасть макаронам більш насиченого смаку.

Сушені трави.

Додайте орегано, базилік або чебрець, щоб був особливий аромат, який доповнює більшість соусів для пасти.

Перець.

Декілька горошин чорного або запашного перцю можуть надати нотку гостроти, не перебиваючи смак пасти.

Читайте також:

Як смажити картоплю, щоб вона була з скоринкою і хрустіла як у McDonald's: головні секрети для улюбленої страви

Робіть запаси, поки не пізно: народ попередили про продуктову кризу

Так любили наші діди: рецепт божественних квашених помідорів ніби з бочки