Стало відомо, як заманити багатство і забути про брак грошей.

У житті сучасної людини гроші вирішують багато і це факт. Ще б пак, гроші дають можливість створити собі певний рівень комфорту. А ще вони забезпечують нашу безпеку, дають стабільність, стабільність у важких життєвих ситуаціях.

Ось тільки до одних людей гроші приходять легко та швидко, а інші все життя чекають на зарплату.

Виявляється, досягти фінансового благополуччя допоможе унікальний ритуал на залучення багатства та достатку, після якого гаманець ломиться від хрустких купюр.

Зазначимо, що є відомості, що таким грошовим ритуалом, або дуже схожим на нього, користувалися люди ще в Римській Імперії та Стародавньому Китаї.

Отже, щоб залучити в дім достаток і багатство, потрібно помістити пару монет у кількох найважчих і непроглядних кутах будинку, щоб їх ніхто не зміг забрати. Наприклад, за диваном чи шифоньєром.

В ідеалі для ритуалу підходять золоті або срібні монети, тільки такі монети це рідкість. Мідні, актуальні монети нашого часу теж підійдуть.

Вважається, що найбільш вдале місце у будинку – це південний захід. Краще вибирати для цього ритуалу ту кімнату, де найбільше завжди вирує життя.

Кладячи монетку в куточок, треба говорити такі слова: "Нехай прибуде в моєму домі. Амінь!"

До речі, прикметою швидкого багатства є чистота в будинку. Так, рекомендується, часто протирати дзеркала від пилу та мити вікна, щоб грошова енергетика вільно проникала до будинку.

А ще наші пращури вірили, щоб гроші водилися, мити дзеркальні поверхні в будинку потрібно водою, настояною на дрібних монетах. Після того, як чистота наведена, покладіть монету, яка була у мийній воді, перед дзеркалом. Відображення буде множити ваш капітал. Залишіть її на ніч, а зранку покладіть у скарбничку.

Читайте також:

Путін такого і в страшному сні не бачив: подробиці потужних ударів одразу по чотирьох російських аеродромах

Двох космонавтів, які застрягли в космосі, досі не можуть повернути на Землю: від цієї історії стає не по собі

Повне падіння режиму Путіна: російський правозахисник уже назвав терміни – росіяни готові