Найчастіше про те, чи можна прати конкретний предмет одягу в машинці, дуже просто дізнатися з інформації на етикетці, яка є на всіх речах. Якщо там ви знаходите знак, що вказує на ручне прання (таз із позначенням низької температури), це означає, що в машинку її краще не класти.

Є ряд предметів одягу та взуття з певних матеріалів, для яких прання машини протипоказана. Не надумайте кидати з в пральню, якщо тільки не хочете спеціально зіпсувати раз і назавжди.

Що не можна прати в машинці

Все, що створено з натуральної шкіри після такого експерименту набуде непривабливих розлучень і заломів. Кросівки або туфлі в зонах проклеювання розійдуться навіть при запуску делікатного режиму. Доглядайте їх виключно вручну та спеціальними засобами.

Нашкодити грубе прання в барабані може і купальнику, адже ніжна тканина просто не переживе такого відношення, а кісточки з великою ймовірністю деформуються. Те саме стосується і краваток, тому відновлювати їхню свіжість потрібно лише вручну і продуктами без агресивних компонентів.

Категорично не рекомендується завантажувати в машинку виготовлені з ортопедичної піни подушки. Вона знищить піну і перетворить видання щось нагадує незамінний атрибут гарного сну.

Читайте також:

Питання, яке хвилює кожного: чи потрібно дверцята пральної машинки тримати відчиненими

Що в жодному разі не можна класти в пральну машинку, щоб вона раптово не зупинилася

У жодному разі цього не робіть: яка "корисна" порада з інтернету може занапастити вашу пральну машинку