Звичайно, літо - не найпопулярніший період для вживання консервів типу шпротів, сарлдин або кабачкової ікри.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяНе дивлячись на це і те, що до холодів ще далеко, все-таки іноді хочеться поласувати смачним. Які ціни встановили супермаркети на ці продукти наприкінці серпня? Про це стало відомо завдяки публікації порталу Мінфін.
Згідно зі статистичними даними, середня ціна на натуральні сардини в Україні в серпні склала 62,60 гривень за банку. Це на 1,02 гривні дорожче, ніж на місяць раніше. При цьому в різних супермаркетах їхня вартість значно відрізняється. Якщо в Ашані вони продаються по 46,80 грн, то в Новус доведеться віддати 71,99 грн за 230 грам.
Щодо шпроту Аквамарину в олії, то їхня середня вартість залишилася на рівні 73,15 гривень за банку і не змінилася з липня.
Найбільше подорожчала кабачкова ікру. Якщо у липні середня ціна на цей продукт була 57,99 гривень, то у серпні вона підвищилася до 71,99 гривень за 440 грам. Подорожчала і торгова марка Верес з 61,80 до 74,73 грн за 500 грам.
Читайте також:
Ідеальний час запастися: основна продукція рекордно впала в ціні.
Яйця та хліб починають дорожчати, що відбувається зі олією: огляд цін у супермаркетах.