У травні 2024 року, згідно з прогнозами астролога Алакха Ніранжана, на Україну чекає період, сприятливий для перемоги у війні з Росією.

Про це повідомляє Апостроф.

Він засновує свої прогнози на змінах в астрологічній карті країни, які, на його думку, створять умови для початку успішної контрнаступної операції.

Ніранжан вважає, що ця енергія буде навіть сильнішою за ту, яка була доступна в квітні 2023 року, і протримається протягом усього року.

Цей період, за його словами, забезпечуватиме українським збройним силам більше можливостей для перемоги над ворогом.

Але перемога не має бути єдиною метою України.

Ніранжан стверджує, що країні потрібно буде використовувати ці 9 місяців не лише для військового успіху, а й для трансформації системи управління.

Він закликає до того, щоб кожен громадянин активно включився у процес вибору своїх лідерів, а й у формування майбутнього країни.

"Для всього світу – такого, яким ми його зараз бачимо, є один шанс вижити та змінитись, і він пов'язаний з Україною, тому що роль України для всього світу – це наставник. Україна, пройшовши свій шлях випробувань, має очиститися від корупції, ворогів у владі та ворогів зовнішніх, і стати наставником для всього світу" , – резюмував Алакх Ніранжан.

Читайте також: