Бред Пітт знявся в рекламі знаменитого бренду і підкорив помолоділим виглядом

Знаменитий американський актор і продюсер Бред Пітт знявся в рекламі відомого бренду і здивував шанувальників помолоділим виглядом. Незважаючи на те, що зірці вже 57 років, він виглядає років на 20 молодше. Фото з голлівудським актором з'явилося на сторінці brioni_official в instagram.

Бред Пітт знявся в рекламі відомого модного бренду Brioni, який виготовляє чоловічі костюми, взуття, шкіряні вироби та парфуми.

Відзначається, що знаменитий актор є амбасадором бренду, тому зовсім не дивно, що він знявся в рекламі.
Більш дивно те що в грудні цього року Бред Пітт відсвяткує своє 58-річчя, проте подивившись на новий знімок можна зробити висновок, що актор не збирається старіти. Навіть навпаки, на перший погляд він помолодшав, відразу на 20 років.

Звичайно, багато знаменитостей виглядають зовсім на не свій вік, проте Бред Пітт зміг воістину здивувати своїх шанувальників. Вони по доброму позаздрили акторові і відзначили, що він відмінно справляється з роллю моделі.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Варто нагадати, що ще кілька місяців тому голлівудського актора помітили не в кращій формі, коли його вивозили на інвалідному візку з клініки. Тоді багато шанувальників занепокоїлися здоров'ям знаменитості, проте як виявилося приводів для занепокоєння не було. Бред Пітт був у дантиста і всього лише переніс стоматологічні процедури. А вивезли актора з лікарні на інвалідному візку не через проблеми зі здоров'ям, а відповідно до політики лікарень, яка діє вже багато років в США.

Раніше портал Hyser повідомляв, що відомий американський актор Вілл Сміт показав, як його рознесло за час карантину.

Також наш портал інформував, що російський актор Сергій Безруков потролив Ольгу Бузову через її дебют в театрі.

Нагадаємо, що кохана Ван Дамма з Одеси показала свою красу в міні-купальнику.