В одному з населених пунктів Запорізької області пес обожнює свого "залізного друга"

Про те, що пес на ім'я Джессі не тільки любить кататися на скутері господаря, але і частенько залишається самостійно охороняти паркування і мотоцикл, пише Telegram-канал "Мелитопольграм".

Зокрема, породистого песика помітили в трьох метрах від міського парку Мелітополя, де в "кишені", призначеному для паркування клієнтів якогось закладу, безтурботний господар і залишив двох своїх друзів, поки сам пішов погуляти.

Пес на мото. Фото: t.me/melitopolgram_chat
Пес на мото. Фото: t.me/melitopolgram_chat

Пес на мото. Фото: t.me/melitopolgram_chat
Пес на мото. Фото: t.me/melitopolgram_chat

Як пише очевидець подій: "там на тротуарі навіть найширший пройде, а Джессі вихована краще, ніж багато людей, браво!)".

Коментар. Фото: скріншот t.me/melitopolgram_chat
Коментар. Фото: скріншот t.me/melitopolgram_chat

Втім, такий "перфоманс" помічають не в перший раз. Не так давно, по вулиці Воїнів - Інтернаціоналістів зняли на відео цього ж незвичайного пасажира на скутері. Господар також посадив Джессі транспортний засіб. Судячи з усього, собака постійно подорожує по місту на мотоциклі, і можна без побоювань припустити, що робить це вона на постійній основі.

Варто відзначити, що така сумнівна прогулянка вірній чотирилапій подрузі явно в величезне задоволення, але все ж виникає велике питання, що стосується безпеки не тільки господаря або собаки, але і всіх оточуючих. Все ж, як би не було "правильно" вихований домашній вихованець з точки зору господаря, зустріч з бійцівською породою, на якій постійно відсутній намордник, навряд чи викликає позитивні емоції у перехожих.

Повне відео мотопрогулянки доступно трохи нижче.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, чим, на думку деяких медичних експертів, може бути небезпечна така звичайна приправа, як мелений чорний перець.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що журналіст Дмитро Гордон презентував цукерки "пташине молоко" з нестандартною для його діяльності назвою - "Гордон в Шоколаді".

А до цього ми розповідали про те, що професор гастроентерології попередив, чим небезпечне щоденне вживання звичайного гарячого чаю.