У Києві помітили дівчину, яка вигулювала на повідку порося

Часом люди не обмежуються котиками, хом'ячками або собаками та заводять дійсно незвичайних домашніх улюбленців. Одного з таких помітили на вулицях Києва: дівчина вигулювала на повідку свиню. Про це пише портал obozrevatel.

У суботу, 3 квітня в центрі столиці помітили вельми незвичайну картину. Дівчина вигулювала на повідку свиню. Господиня вирішила прогулятися з домашнім улюбленцем по самим чудовим вулицям центру міста - Богдана Хмельницького, Володимирській. День видався дуже теплим, проте свинку все одно одягли у в'язану кофтинку, від чого тварина тільки сильніше притягувала погляди перехожих.

Порося в центрі Києва. Фото: obozrevatel
Порося в центрі Києва. Фото: obozrevatel

Як виявилася свинка нітрохи не гірше собаки, хіба що досить похрюкує на весняному сонечку. Домашній улюбленець бігав за господинею на повідку, що дуже бавило перехожих. Відзначається, що десятки людей фотографували незвичайного для мегаполіса домашнього вихованця.
Свинка, по всій видимості, виявилася великою любителькою мистецтва, оскільки зупинилася біля Національного театру опери та балету імені Тараса Шевченка і не хотіла нікуди йти. Інцидент викликав справжній ажіотаж серед перехожих.
Варто відзначити, що дивувати можуть не тільки домашні свинки, а й самі звичні улюбленці. Так, в мережі з'явився ролик з Рудим котом, якого по всій видимості забули погодувати.

Зазвичай, щоб нагадати про черговий прийом їжі, коти нявкають або самі знаходять на кухні, ніж поласувати. Однак герой даного відео знайшов спосіб трохи краще. Кіт лапою б'є по мисці, створюючи гучний дзвін, яким закликає господарів наповнити миску їжею і скоріше.