Російська пропагандистка впала і зламала руку в прямому ефірі

Відому російську ведучу і пропагандистку Катерину Стриженову госпіталізували з переломом руки. Жінка невдало впала під час зйомок програми. Про це повідомив її колега Руслан Осташко в instagram.

Інцидент стався під час ефіру програми "Час покаже", в ході якого пропагандистка Катерина Стриженова та її колега Руслан Осташко жваво обговорювали голодомор, який стався в 32-33-х роках минулого століття на території Української РСР. Також на порядку денному стояло питання про падіння президента США Джо Байдена під час підняття по трапу літака.

Незабаром пропагандистка почала підходити до завершення обговорення, щоб оголосити про перерву на рекламу. Телеведуча почала відходити назад, але оступилася і впала. Відзначається, що після перерви на рекламу Стриженова вже не повернулася в студію.

Її колега Руслан Осташко написав на своїй сторінці в соцмережі instagram, що у телеведучої діагностовано перелом руки.

"Робота ведучого може бути небезпечна не тільки гарячими суперечками експертів у студії. Сьогодні в прямому ефірі програми" Час покаже " сталася вкрай неприємна подія. Катерина Стриженова оступилася, впала і пошкодила собі руку! Попередньо - підозра на перелом", - написав він.

До слова деякі користувачі Мережі охрестили падіння пропагандистки кармою.

"Карма і гравітація спрацювали на відмінно", "Карма", "Вона як Байден впала", "Відступилася Катерина давно, коли погодилася вести цю нудотну програму", "З такою політикою повинна покаятися ... ось вона, миттєва карма, задумайся", "Ахахах, це карма" - написали в коментарях.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Олена Малишева осоромилася в ефірі свого шоу.

Також портал Hyser писав, що глава Міністерства закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров потрапив у конфуз на зустрічі в Китаї.

Крім того портал Hyser інформував, що президент Росії Володимир Путін остаточно забрехав і потрапив у конфуз.