Дика птиця протягом декількох років турбує звичайну сім'ю

Відео з тим, як лебідь, тероризує сім'ю з міста Нортгемптон, що у Великобританії, опубліковано в YouTube-каналі "SWNS", а про подробиці повідомляє видання "Mirror".

Зазначається, що птах щороку, протягом п'ять років, просто обожнює мучити мешканців, як у весняний, так і в літній сезон. Лебідь вже навіть отримав власне ім'я - Седрік. Неспокійний дикий сусід підходить до житла людей, гримить кришкою поштової скриньки та заклично стукає дзьобом. А займатися цією справою Седрік може як мінімум три години.

За словами Стівена Легга, діда чотирьох онуків, і господаря привабливого будинку, лебідь прекрасно жив вісім років разом зі своєю подругою на прилеглому озері, і в перші роки птах нікого не турбував. Однак, в останні п'ять років, Седрік чомусь вирішив тероризувати місцеве населення з самої весни й до початку осені. Втім, помітних фізичних ушкоджень лебідь не завдає, але ось психологічний ефект від дратівного гуркоту бісить, бо лунає по всьому будинку.

Лебідь-терорист. Фото: скріншот YouTube-відео.
Лебідь-терорист. Фото: скріншот YouTube-відео.

Стівен навіть одного разу прикупив ультразвуковий пристрій, що відлякує диких птахів, проте Седріку воно навпаки дуже навіть сподобалося. Коли ж домовласник вирішив позбутися уваги птиці, і щільно закрив отвір поштової скриньки, то був змушений цілий місяць обійтися без свіжої пошти, що явно не позитивний вихід із ситуації.

Королівське товариство захисту тварин видало свою версію: лебідь просто намагається зішкребти поживних комах. Однак Стівен впевнений, що на поштовій скриньці їх просто немає і бути не може, а самі лебеді ніколи не голодні, через те, що біля озера їх постійно підгодовує мало не кожен перехожий.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що зголоднілому котику, який грався з порожньою мискою, присвятили прекрасну пісню.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що жирного примата з ринку Таїланду, відправили в "табір для товстих".

А до цього "Hyser" розповідав про те, що голодні пасажири "Укрзалізниці" змушені замовляти доставляння їжі прямо до поїзда, що йде.