У мережі показали найтовстішу мавпу.

Так, в мережі показали мавпу, які знайшли на ринку в Таїланді. Вона виявилася настільки товстою, що їй було навіть важко самостійно рухатися. Ця мавпочка жила у ринкового торговця. Але зоозахисники були змушені її забрати, бо таке ожиріння вже загрожувало життю.

Відвідувачі ринку в Бангкоку розгодували її до дуже великих розмірів-вона важить в два рази більше, ніж належить. Департамент дикої природи вирішив, що це провина господаря, тому забрав тварину і відправив у "табір для товстих". Там їй вже нададуть всю необхідну допомогу. Варто сказати, що годувати тварин до таких розмірів категорично не можна. Тому що їх органи перестають нормально функціонувати.

Ожиріння небезпечно не тільки для людини, але і для тварин. Тому ветеринари радять ретельно стежити за вагою своїх улюбленців. Не варто їх сильно часто годувати. Також потрібно стежити за тим, щоб їжа в раціоні не була сильно жирною.

Адже їх шлунки не можуть впоратися з таким навантаженням і часто дають збій. При цьому ветеринарам не завжди вдається стабілізувати стан таких тварин. Тому що в їх організмі вже відбуваються незворотні процеси.

Що стосується цієї нещасної мавпочки, то в мережі стали жартувати, що навіть вона стала готуватися до літнього періоду часу і тепер буде худнути.

у мережі показали найтовстішу мавпочку Таїланду, яку відправили в табір для товстих, фото: скріншот соціальні мережі

у мережі показали найтовстішу мавпочку Таїланду, яку відправили в табір для товстих, фото: скріншот соціальні мережі

Раніше Hyser писав про те, що мережа регоче над котом, який пристав до господаря з поцілунками просто біля умивальника.

Також писали, що українські полярники зняли забавну "сутичку" пінгвінів.

Нагадаємо, що у Мережу потрапили курйозні фото тварин у найнесподіваніших місцях, такого ще ніхто не бачив.