Експерти попереджають про те, що вживання соєвих продуктів може викликати хвороби в організмі людини.

Так, багато людей не можуть собі відмовити у вживанні соєвих продуктів. При тому, що вони досить активно додають їх в свій раціон. Але як запевняють експерти, що це не зовсім безпечно для здоров'я. Як пише Health.News, вживати таку їжу слід з обережністю. Наприклад, більша частина сої, вирощеної в США, є генетично модифікованою.

Крім того в таких продуктах міститься і величезна кількість інших небезпечних компонентів. Вони можуть негативно впливати на здоров'я людини. Наприклад, це викликати багато захворювань.

"Фітоестрогени, знайдені в сої, відомі як ізофлавони і впливають на організм як естрогени. Вважається, що вони порушують гормональний фон і можуть привести до проблем з фертильністю і навіть до раку, а нові дослідження показують їх викликає занепокоєння рівень у багатьох соєвих продуктах", - йдеться в публікації.

З цієї причини багато лікарів радять вагітним жінкам і дітям відмовлятися від вживання цих продуктів. Краще, якщо це будуть натуральне м'ясо, фрукти і овочі. Адже в них міститься набагато більше корисних компонентів, ніж в сої.

До того ж перед покупкою сої варто перевіряти її термін придатності на зворотному боці упаковки. Дорослим здоровим людям теж краще не експериментувати з нею. Тому що так можуть виникнути дуже небезпечні захворювання, які зажадають довгого і копіткого лікування. Це важливо розуміти. А деякі такі хвороби можуть взагалі привести до летального результату.

У кого є алергія на сою від неї взагалі краще відмовитися.

Раніше Hyser писав про те, що названі продукти, які збільшують ризик розвитку недоумства.

Також писали, що експерти розповіли, який продукт заповнює тіло канцерогенами.

Нагадаємо, що лікарі розповіли про простий напій, який допомагає відновити печінку після хмільного застілля.