Дієтологи назвали сім продуктів, які можна їсти і не піклуватися про зайву вагу.

Так, дієтологи розповіли, які продукти можна їсти і при цьому не піклуватися про зайву вагу. Їх можна додавати практично в будь-який раціон харчування. Крім того такі продукти можна вживати без будь-яких обмежень. Виняток становить той варіант, коли у людини є на них алергія.

В першу чергу варто звернути увагу на рукколу. Її можна використовувати замість гарніру, тому що вона містить в собі масу корисних компонентів. Дві чашки руколи містять всього 10 калорій, тому нею можна, наприклад, сміливо замінити хліб.

Серед ягід варто звернути увагу на чорницю. В першу чергу вона дуже корисна для зору. Також вона дуже корисна для шлунка і при цьому в ній немає багато калорій.

Серед бобів варто виділити Едам. Ці боби можуть продаватися як свіжими, так і замороженими, в очищеному вигляді і разом з "шкаралупою". Їх варто спробувати і зробити частиною свого раціону.

Також рекомендовано їсти тільки яєчний білок. Адже в одному білку цілих 4 грами протеїну і всього 17 калорій.

Серед цитрусових неймовірно корисні апельсини. При тому, що багато радять не робити з нього сік, тому що найкорисніше в ньому - це м'якоть. Щоденне вживання апельсинів не тільки покриває добову дозу вітаміну С, але також насичує свій організм іншими мікроелементами.

Картоплю можна замінити бататом. Він набагато корисніше і при цьому містить не таку велику кількість калорій.

І, наостанок, не варто забувати про горох. Горох цукровий має натуральний солодкуватий смак. Одна чашка цього гороху містить 35 калорій і 2 грами клітковини і протеїну.

Раніше Hyser писав про те, що лікарі розповіли про простий напій, який допомагає відновити печінку після хмільного застілля.

Також писали, що експерти розповіли, як схуднути за допомогою кави.

Нагадаємо, що лікарі розповіли про харчування, яке запобігає закупорці судин.