Очевидці змогли спостерігати, яке неймовірне шоу в небі створили уламки ракети SpaceX.

Так, американці, які проживають в таких містах як Ванкувер і Сіетл стали свідками унікального явища. Вони мали можливість бачити, як останки другого ступеня ракети SpaceX, запущена 4 березня, згорають в атмосфері. Про це пише Тһе Verge.

Відомо, що ракета під назвою Falcon 9 після свого вдалого запуску повинна була повернутися на Землю. Але як тільки вона потрапила в атмосферу нашої планети, то просто згоріла. А ось падаючі її залишки можна було спостерігати в небі.

"Швидкість входу настільки велика, що матеріал, з якого він зроблений ... в основному згорає", - кажуть астрономи.

За словами фахівців, в основному уламки згорають в атмосфері Землі, тому реальної небезпеки їх падіння на Землю немає.

Тому люди, які в той момент встигли подивитися на небо, могли на власні очі спостерігати це незвичайне явище. Адже таке точно не побачиш кожен день.

Що стосується саме ракети, яка так і не змогла приземлитися на землі, то вона належить сімейству одноразових і частково багаторазових ракет-носіїв важкого класу серії Falcon американської компанії SpaceX.

Відзначимо, що Ілон Маск не залишає свою ідею, щоб вдало запустити в космос і після посадити ракету на поверхні Землі. І хоч у нього була в цьому напрямку не одна невдача. Все ж він не опускає рук і продовжує активно працювати.

Дуже важливий той момент, що таке падіння ракети не могли заподіяти шкоди людям. В іншому випадку незрозуміло, чим би це все закінчилося для десятка, а то й сотні людей.

у мережі показали незвичайне явище в небі, фото: скріншот

Раніше Hyser писав про те, що україно-американська ракета здійснила вдалий Політ на МКС, дивовижне видовище.

Також писали, що літаки НАТО імітували атаку над Чорним морем.

Нагадаємо, що Нова авіакатастрофа з Ан - 26 змусила українців згадати про горе.