Мережу розсмішила незвичайна сутичка пінгвінів Антарктиди.

Повідомляється, що її вдалося зафіксувати полярникам української станції "Академік Вернадський", на очах яких і відбулися ці "розборки". Відповідні фото пернатих балагурів у своєму Facebook виставив полярник Євген Прокопчук, пише "РБК-Україна".


За словами автора представлених знімків, на них зображені пінгвіни виду Аделі. З'ясувалося, що вони часто затівають подібні "розбирання", оскільки мають досить запальний темперамент. У зв'язку з тим, що відносини між собою вони з'ясовують дуже емоційно і голосно, їх називають "розбійниками" і "балагурами".

На фото зображений якраз момент їх так званого спілкування.


До слова, саме про життя пінгвінів Аделі в Антарктиді розповідається в радянському мультику "Пригоди пінгвіненка Лоло", який був створений японськими мультиплікаторами.

Кадр з мультика Пригоди пінгвіненка Лоло, фото: РБК-Україна

Раніше "Hyser" писав про те, що в мережу потрапило смішне відео полювання кота на мишу. У котах особливо цінується їх здатність боротися з домашніми шкідниками, зокрема, з мишами і щурами.

Також наш портал повідомляв, що в мережу потрапили курйозні фото тварин у найнесподіваніших місцях. При вигляді цих фотографій неможливо стримати сміх.

Нагадуємо, що у мережі показали зворушливі обнімашки пухнастих вихованців.Тварини так само як і люди потребують тепла, турботи і ніжності, а ще більш гостро реагують на емоції і почуття, ніж людина.