З'явилася інформація щодо того, в яку ціну оцінюється гардероб першої леді Олени Зеленської.

Образи дружини президента України щоразу викликають захоплення в українців, але, як відомо, за красу доводиться платити і часом дуже багато. Це питання підняли в програмі "Викриття", прем'єра якої відбулася на Youtube-каналі Kyiv LIVE 24 березня.


Ні для кого не секрет, що Зеленська віддає перевагу українським дизайнерам, але далеко не кожен з них може роздобути першу леді України в якості клієнтки. Так, в числі таких щасливчиків виявилися модельєри Артем Климчук, Дафна Майберг і бренди SIX, AMG.

За кожен свій наряд, який Олена Зеленська у них придбала, вона віддала приблизно 1 тисячу євро (33 тис.грн). Наприклад, приблизно така вартість у того білосніжного вбрання з піджаком, в якому перша леді була на інавгурації Володимира Зеленського. Він був прикрашений ручною вишивкою, а творцем костюма є київський дизайнер Артем Климчук.


Дафна Майберг в свою чергу створила спеціально для Зеленської те світле довге плаття, в якому та прийшла на зустріч з дружиною президента Ізраїлю Сарою Нетаньяху. Коштувало це плаття першої леді близько 12 тисяч гривень.

Незважаючи на те, що Олена Зеленська намагається відповідати новому статусу і стежити за собою, їй не подобається коли її зовнішній вигляд обговорюється в ЗМІ та соцмережах. Зокрема, її не влаштовує те, що про її стиль говорять частіше, ніж про її робочі зустрічі або проекти.


Раніше "Hyser" писав про те, що дружина топ-чиновника з НАБУ похвалилася елітним цуценям і дорогою сумкою, що стало причиною нового скандалу.

Також наш портал повідомляв, що у мережі показали фото українських депутаток, які "вигуляли" в стінах Верховної Ради неймовірно дорогі сумки в 100 пенсій.

Нагадуємо, що радник голови офісу Зеленського розповів, чи вибачатиметься за свій прикол. Зокрема, Тимофій Милованов пояснив свої слова на адресу МВФ.