Принц Гаррі влаштувався на роботу і тепер обійматиме керівну посаду.

Після того принц Гаррі і його дружина Меган Маркл відмовилися від своїх королівських обов'язків вони вирішили жити звичайним життям. І хоча це багатьом довелося не до смаку, вони не звертають ні на кого увагу. Зараз вони живуть в Америці. А не так давно стало відомо про те, що принц Гаррі влаштувався на роботу. Його вибір припав на американський стартап BetterUp з Кремнієвої долини. Він був прийнятий до керівного складу.

Як повідомляє видання The Wall Street Journal, компанія займається коучингом і психологічним консультуванням.

Принц Гаррі допомагатиме розробляти стратегію розвитку продуктів, відповідатиме за благодійні внески, а також проводити публічні виступи про важливість турботи про ментальне здоров'я. При тому, що документами принц займатися не буде. Також відомо про те, що він не подаватиме щоквартальні фінансові звіти.

"Я маю намір допомогти покращувати життя людей. Проактивна коучинг надає безмежні можливості для особистого розвитку, підвищення усвідомленості і поліпшення життя в усіх відношеннях", - так принц Гаррі прокоментував своє призначення.

Варто сказати, що це великий прорив для принца Гаррі. Він давно говорив про те, що більше не має наміру жити за правилами Королівської сім'ї. У цьому його підтримала дружина Меган Маркл.

Нагадаємо, що не так давно пара дала скандальне інтерв'ю, в якому вони розповіли про те, що сильно страждали у Великобританії. В їх адресу члени королівської сім'ї дозволяли собі відпускати расистські жарти. Меган зізналася, що цей час став одним з найскладніших. Також вона розповіла про те цькування в ЗМІ, яке вона пережила.

Раніше Hyser писав про те, що розкрито таємницю, чому Меган Маркл і Кейт Міддлтон ненавидять Темний манікюр.

Також писали, що у мережі показали фото топ дочок, які стали копіями зіркових мам.

Нагадаємо, що Оля Полякова з відомим коміком потрапила в об'єктиви телекамер, гуморист "спалився" на гарячому.