Уважні парафіяни помітили дивний символ на одязі митрополита РПЦ у Запоріжжі Луки (Коваленко).

Так, митрополити Лука через своє вбрання потрапив у смішний конфуз. Справа в тому, що уважні парафіяни змогли розгледіти на його одязі дивні знаки. Багато хто припустив, що цей таємний знак може говорити про те, що митрополит просить про своє спасіння. Але поки це тільки припущення.

Про це у Facebook з іронією написавши архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій (Зоря).

Зоря пише, що митрополит Лука на службі з нагоди торжества православ'я таврував ПЦУ. При чому багато хто відзначає, що цибулі властива така риса характеру. Він досить часто в негативному ключі висловлювався щодо Української Православної Церкви. І такі слова просто не могли бути не помічені. Але поки йому це все сходило з рук.

Але в вбранні, яке митрополит Лука надів на службу, нашиті хрести, дизайн яких — копія дизайну офіційної символіки ПЦУ.

"Можливо, так владика подає нам усім сигнал:"врятуйте, мене змушують писати і говорити всякі дурниці, але в душі я — за ПЦУ". Адже саме так часто роблять люди, які не можуть прямо заявити про своє тяжке становище — дають натяки символічними речами", — пише Зоря.

Митрополит Лука зі своїм вбранням потрапив в дуже смішну ситуацію і змусив задуматися про справжнє полодении справ, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, 6 січня 2019 року Україна отримала Томос про автокефалію ПЦУ. З цього дня Православна Церква України стала незалежною рівноправною автокефальною Церквою серед інших Помісних автокефальних церков Вселенського православ'я.

Багато патріархатів в інших країнах визнали Українську Церкву після чого російські представники розірвали з ними зв'язок.

Раніше Hyser писав про те, що українець перехрестився перед тим, як обікрасти церкву, і розсмішив мережу.

Також писали, що мережу насмішило відео з російським начальником пожежної служби.

Нагадаємо, що у мережі показали урочисте відкриття туалету в одному зі столичних університетів.