Експерти розповіли, що категорично заборонено робити 23 березня.

Так, 23 березня є свої заборони, яких слід дотримуватися. Вони з'явилися в глибоку старовину і їм слідували наші предки. Тому зараз їх не варто порушувати, щоб не накликати на себе біду.

У цей день молодим дівчатам не радять приміряти одяг своїх матерів. В іншому випадку у них можуть початися серйозні проблеми по жіночій частині.

Не слід в цей день влаштовувати бенкети і галасливі посиденьки. Вважається, що після бурхливого 23 березня настануть важкі дні, повні фінансових проблем.

У народі говорили: пролити окріп 23 березня - до біди. Тому в цей день потрібно бути особливо обережними з рідинами - не тільки з водою, але і з чаєм, кавою та ін.

Не можна в цей вівторок лаяти дітей на ніч. Ображений дитина стане відмінною мішенню для нечистої сили, яка прийде уві сні і забереться до нього в душу.

А ось якщо людині в цей день приснився хороший сон, то він обов'язково збудеться протягом трьох днів. Тому свої сновидіння люди намагалися не забувати, щоб потім було з чим порівнювати.

Якщо ж нічого не приснилося, це теж непогано: підсвідомість дає вам можливість відпочити. Погані сновидіння повинні попередити про проблеми зі здоров'ям.

Крім того в цей день не варто тримати в голові негативні думки і установки. Вони будуть заважати людині рухатися вперед. Краще в цей день зайнятися побудовою планів на майбутнє. Це допоможе реалізувати багато проектів, навіть найсміливіші і зухвалі.

Не варто лаятися в цей день з близькими і рідними. Так як конфлікт може розтягнутися на дуже тривалий період часу. Краще провести цей день в творчій позиції.

Раніше Hyser писав про те, що скільки відпочиватимуть українці наступного місяця, стали відомі подробиці.

Також писали, що стало відомо, скільки ще Україну буде заливати і морозити.

Нагадаємо, що українців готують до екстремального квітня.