На Закарпатті побожний злодій насмішив всю мережу.

На Закарпатті стався курйозний випадок. Справа в тому, що там злодій вирішив пограбувати церкву. Але те, як він це зробив, насмішило всю мережу. Тому що камери відеоспостереження, які встановлені в самій будівлі, все встигли зняти.

Відомо, що кумедний інцидент стався в місті Свалява в Римо-католицькій парафії Успіння Пресвятої Діви Марії. Саме в цій Церкві чоловік вирішив вчинити своє пограбування. Про це пише "Мукачеве.ні".

Камера відеоспостереження з середини храму зафіксувала момент крадіжки.

На відео людина заходить в храм і спочатку виймає з пачки, яка стоїть на стільці маски, ховає її в кишеню і хреститься. Далі, він починає виймати гроші з коробки для пожертвувань.

Такий праведний злодій викликав тільки сміх у користувачів мережі. Звичайно, практично всі засудили його дії, але все ж це було дуже смішно.

На даний момент правоохоронці намагаються встановити особу чоловіка. Адже в будь-якому випадки він повинен понести покарання і не тільки за Божими законами. Адже він скоїв злочин, а саме крадіжку чужого майна.

У коментарях люди висловили свою думку з цього приводу.

"I головне перехрестився. I сміх i гріх., В голові не вкладається. Такому здоровому всипати по перше число, бо сьогодні церква, а завтра самотня людина. А вбивцю шукатимуть довго , (якщо знайдуть ), бо в стариків відеокамер нема., Ой неборе шось собі славу учинив. Будеш мати урок., У таких, нема Ніч святого, жах, як можна таке робити нема слів.добре що є камера". - написали користувачі Мережі.

Раніше Hyser писав про те, що у метро зняли незвичайного пасажира, фото облетіли мережу, дуже смішно.

Також писали, що мережу насмішило відео з російським начальником пожежної служби, такого ще ніхто не бачив, ганьба.

Нагадаємо, що урочисте відкриття туалету в одному зі столичних університетів насмішило мережу.