У мережі опублікували нову карикатуру на президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Володимир Путін досить часто потрапляє в комічні ситуації і стає причиною насмішок. Цього разу в мережі вирішили висміяти його поїздку в Тайгу. Компанію йому склав Міністр оборони Сергій Шойгу. Варто сказати, що це не перший такий вихід Путіна.

Він досить часто любить відвідувати такі місця і показувати те, наскільки він нібито близький до народу. Але насправді це все викликає тільки бурю негативних емоцій. І, звичайно, багато хто не може втриматися, щоб не висміяти російського лідера в мережі.

У мережі також були опубліковані відео з такої "вилазки" Путіна. На одному з кадрів глава держави сідає за кермо всюдихода. На іншому відео Путін і Шойгу оглядають майстерню Міністра оборони з виробами з дерева.

Про те, що Путін на вихідні відправиться в тайгу, стало відомо 19 березня. Тоді ж прессекретар президента Дмитро Пєсков повідомив, що компанію главі держави складе Шойгу. Сам президент повідомив про свою поїздку після мітингу в Лужниках у зв'язку з незаконною анексією Кримського півострова.

На опублікованій карикатурі зображений якраз Путін на цьому всюдиході, а нижче домальований малюнок, на якому він зображений у вигляді свині.

Нагадаємо, що раніше Путін і Шойгу також в тайзі займалися збором грибів і розглядали місцевий мох.

Раніше Hyser писав про те, що Жириновський розсекретив таємний план Кремля, Україна у великій небезпеці.

Також писали, що стало відомо про весняний напад Путіна на Україну, експерти розповіли, як це буде.

Нагадаємо, що росіяни готуються до масової втечі з півострова, в Криму ситуація виходить з-під контролю.