Мережу підкорив кіт, який страхує дитину від падінь

Коли в будинку маленька дитина спокій батькам тільки сниться. Малого непосиду треба постійно тримати в полі зору, а встежити за всім вкрай важко. Але як мінімум одній родині дуже пощастило, адже у них є кіт, який всім няням нянь. Відповідне відео опублікували на сторінці koto__mania в instagram.

Головними героями кумедного ролика стали малюк і вельми ледачий, але турботливий кіт. На кадрах видно як чотирилапий причепився ззаду кігтями за одяг дитини. По всій видимості малюк зовсім недавно почав ходити і це у нього моментами виходить з певними труднощами. Так, в один з моментів дитина втрачає рівновагу і починає падати назад, проте котонянь підстрахував його і не допустив падіння.

Після цього дитина пішла далі по кімнаті, проте кіт не відпустив її і волочився слідом по підлозі. Таким чином батьки малюка знайшли няню, яка в разі чого підстрахує або пом'якшить падіння, кіт знайшов спосіб пересуватися по будинку навіть не встаючи на лапи.
Користувачів мережі також порадував такий позитивний ролик. Багато хто вирішив, що просто використовує дитину в своїх цілях, а інші припустили, що домашній улюбленець грає з малюком в паровозик.
"Безквитковий пасажир", "Ми з Тамарою ходимо парою!", "Нахабний лінивець!", "Таксі, таксі. Вези, вези...", "Курильські бобтейли, кращі няні", "Коли взяв іпотеку", "Рудий зацепер", "Кіт-тренажер", "Так це ж заєць!", "Тренування з обтяженням", "Візьми з собою! Командир, я тобі стану в пригоді", "Гра в паровозик", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що користувачі Мережі розчулюються міцній дружбі дідуся і рудого кота.

Також портал Hyser інформував, що у мережі показали курйозні кадри з домашніми улюбленцями, які заважають працювати своїх господарів.

Крім того портал Hyser писав про те, що у мережі показали кумедні знімки вихованців, які подібно маленьким дітям, не можуть прожити і миті без своїх улюблених іграшок.