У мережі дивуються міцній дружбі дідуся і кота

Тварини нерідко поводяться зовсім як люди, чим дуже дивують. Так, в мережі розчулюються міцній дружбі рудого кота і дідуся. Відповідний ролик опублікований на сторінці koto__mania в instagram.

Героями ролика стали дідусь і рудий кіт, які по всій видимості стали дуже хорошими друзями. Кіт підходить до свого господаря і ніжно обіймає його за плече, він відповідає тим же і також обіймає тварину. Дідусь при цьому розмовляє з чотирилапим на, що домашній улюбленець також відповідає нявканням.

Користувачі Мережі знайшли даний Відеоролик дуже милим і здивувалися такій сильній дружбі літнього чоловіка і кота.

"Ой скільки любові", "Сто років вам жити", "Ласкаві і віддані!", "Солодкість", "Мій кіт так тата зустрічає, як би я не дбала про нього все одно він тата любити", "принадність", "Це любоффф!", "Коли любиш своїх братів менших, вони завжди віддають тобі сповна!!! І не зрадять ніколи!!!", "Живіть довго!",- написали в коментарях.

Варто відзначити, що Домашні улюбленці часто показують не тільки теплі почуття до своїх господарів, а й демонструють норовистий характер. Так, в мережі оприлюднили ролик з Рудим котом, якого по всій видимості забули погодувати.

Зазвичай, щоб нагадати про черговий прийом їжі, коти нявкають або самі знаходять на кухні, чим поласувати. Однак герой даного відео знайшов спосіб трохи краще. Кіт лапою б'є по мисці, створюючи гучний дзвін, яким закликає господарів наповнити ємність їжею і скоріше.

Раніше портал Hyser писав, що у мережі показали курйозні фото домашніх улюбленців, яких спіймали на гарячому. Хвостаті хулігани нітрохи не шкодують про скоєне.

Також портал Hyser повідомляв, що кіт повторив за господарем трюк з монеткою і став зіркою в мережі.

Крім того портал Hyser писав про те, що у мережі показали кумедні знімки вихованців, які подібно маленьким дітям, не можуть прожити і миті без своїх улюблених іграшок.