Перша леді країни та дружина президента України Володимира Зеленського Олена Зеленська є володаркою прекрасного смаку і доказ тому вбрання, в яких вона виходить в суспільство.

У Мережі вже показували фотопідбірку найяскравіших образыв пані Зеленської за 2020 рік. Але і в поточному році вона теж встигла підкорити жіночними та елегантними образами.

Олена Зеленська носить волосся середньої довжини акуратно укладені або красиво розпущені, але мало хто знає, що раніше ще коли вона не була першою леді України, Зеленська носила стрижку "під хлопчика".

Весілля подружжя відбулося 17 років тому. До весілля Володимир і Олена Зеленські зустрічалися вісім років. Майбутня дружина часто супроводжувала молодого КВК-щика на репетиціях і виступах. І лише після цього пара вирішила узаконити свої стосунки. Весілля відбулося у вересні 2003 року.

У 2004 році в родині Володимира та Олени Зеленських народилася дочка Олександра. А дев'ять років по тому, в липні 2013-го, Зеленських стало на одного більше - у щасливих батьків народився син Кирило.

У мережі зберігаються знімки пари ще з маленькою Олександрою, на яких Олена зображена з незвично короткою стрижкою.

А не так давно дружина чинного президента України Володимира Зеленського Олена Зеленська постала на публіці в стильному вбранні вартістю 1000 американських доларів або 28000 гривень.

Костюм українського бренду A.M.G. складався з класичного чорного піджака, широких штанів і білої сорочки. Пані Зеленська розпустила своє волосся та одягла невеликі золоті сережки.

Раніше Hyser писав про те, що у мережі опублікували фото Олени Зеленської, на якому вона постала в розкішному білосніжному образі.

Також Hyser повідомляв, що Олена Кравець підкорила підписників свого мікроблогу елегантним вбранням.

Нагадаємо, що Олена Зеленська підкорила користувачів мережі легким, ніжним весняним образом.