Фахівці розповіли про те, як можна вберегтися від впливу магнітних бур в період їх активності.

Варто відзначити, що в березні будуть відчуватися помітні коливання магнітних бур. В цей час варто особливо поберегти себе людям з високою метеочутливістю. Про це свідчать дані лабораторії рентгенівської астрономії Сонця, пише "Апостроф".


Таким чином, експерти поділилися довгостроковим прогнозом геомагнітної обстановки, який свідчить про те, що в найближчі вихідні, 19-21 березня, буде спостерігатися активність магнітосфери Землі, а 28-30 березня українців чекає справжня "магнітна буря".

У зазначені дні слід поберегти себе літнім людям, вагітним, дітям та особам з серцево-судинними та іншими хронічними патологіями. Фахівці попереджають, що можуть проявитися головний біль, раптова втома, апатія, тривога, безсоння, ломота в суглобах і загострення хронічних хвороб.


З метою мінімізувати вплив магнітних бур варто відкласти всі важливі справи на цей час, відмовитися від вживання алкогольних напоїв та енергетиків, а також кави і міцного чорного чаю. Жирна, солона або гостра їжа теж небажана.

При цьому медики радять легку фізичну активність 28-30 березня, спа-процедури або плавання. Також варто спати не менше восьми годин.

Раніше "Hyser" писав про те, що лікарі розповіли про неймовірну небезпеку для організму ароматичних свічок.

Також наш портал повідомляв, що вчені розповіли, скільки чашок кави треба пити в день, щоб захиститися від онкології. Хірург розповів кілька речей, про які насправді мало хто знає.

Нагадуємо, що лікарі назвали незвичайний симптом серцевого нападу. Зазвичай на даний симптом не звертають ніякої уваги, тому що він нагадує панічну атаку.