Домашній кіт швидко заспокоїв дрібного песика незвичайним способом

Про те, як кіт, а можливо і кішка, яка не потерпіла порушення свого спокою, усунула дратівливий фактор у вигляді протяжного виття карликової собаки раптовими, протверезними обіймами, розповідає та показує розважальний портал "Рідус".

Як прокоментували користувачі соціальних мереж, схоже, що так натужно собачка просто кликала котика. Втім, були варіанти, що і кішка вирішила погратися, але по-своєму, обхопивши собаку за горло, і таким способом перекрила джерела занепокоєння кисень. Однак, хоч би що там було, кумедна методика все ж спрацювала.

Ще в одному відеоролику, дружна сім'я хаскі улаштувавши концерт у відповідь на досить просте запитання своєї господині.

Тим же, хто планує завести цю породу собак, настійно рекомендується для початку подивитися це відео для початку. Тільки в цьому випадку можна буде бути готовим до того, що на самий звичайне запитання, про те, хто ж бажає піти в міський парк на прогулянку, ваші домашні вихованці дадуть відповідь тривалими тирадами з завзятими підвиваннями. Схоже, що ці хаскі дуже сумують за ласкою.

А в цей короткому відео невгамовний Рижик котик дуже сильно хотів зробити псу простеньке" кусь", але важливий лабрадор чомусь неабияк розлютився на пухнастого диверсанта. Однак, врешті-решт, Кісі довелося по-справжньому заспокоювати собаку, доторкнувшись до її лапи своєї - і це працювало на всі 100 відсотків. Можемо відзначити, що основне питання все ж залишилося за кадром - чим же котик так дістав песика, що він так жорстко відреагував на прості маніпуляції.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, які мобільні додатки, навіть при простих діях, можуть зруйнувати операційну систему вашого смартфона.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, які знаки Зодіаку можуть розраховувати на значні фінансові надходження на цьому тижні, в період з 15 по 21 березня.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що експерти попередили, якої непоправної шкоди організму людини можуть завдати прості ароматичні свічки.