Раптовий біль у колінах може сигналізувати про серйозні проблеми зі здоров'ям.

З віком практично кожна людина стикається з болями в колінах, на що є причини. Головна з них, це - гонартроз, який являє собою патологію, найбільш поширену серед людей з надмірною вагою і з сидячим способом життя. Про це пишуть "Новини Ю".

Медики розповіли, на які недуги вказує біль в колінах, фото: Новини Ю

Також біль в колінах може бути викликаний травмою, причому як повсякденною, так і спортивною. Річ у тому, що всі активні види спорту небезпечні для колінних суглобів, тому слід бути обережними. Адже будь-яке падіння і забій може привести до пошкодження меніски або розриву хрестоподібних зв'язок.

Крім того, запалення колінного суглоба і біль можуть спровокувати системні хронічні захворювання, серед яких псоріаз, подагра або ревматоїдний артрит. Всі перераховані хвороби вражають коліна, що згодом проявляється у вигляді постійних болів.


У будь-якому випадку при виникненні болю в колінах не варто займатися самолікуванням, а краще відразу звернутися за допомогою до фахівця. Тільки досвідчений лікар зможе знайти проблему і призначити ефективне лікування, щоб усунути згадану біль в ногах.

Раніше "Hyser" писав про те, що лікарі назвали незвичайний симптом небезпечної хвороби печінки. Дане явище в 70% випадків викликає цироз печінки, при якому печінка і нирки перестають працювати належним чином.

Також наш портал повідомляв, що лікарі назвали незвичайний симптом серцевого нападу. Зазвичай на даний симптом не звертають ніякої уваги, тому що він нагадує панічну атаку.

Нагадуємо, що лікарі назвали небезпечні симптоми надлишку солі в організмі. Річ у тому, що надлишок солі в організмі загрожує серйозними проблемами зі здоров'ям.