Синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода 16 березня.

Незважаючи на те, що вже пройшла половина березня погода на вулиці не радує високими температурами. Не так давно в багатьох областях взагалі випав сніг. Багато українців вже порядком втомилися від такої неприємної і холодної погоди і чекають тепла. Але синоптик Наталка Діденко поспішила їх засмутити. Бо вже завтра, й16 березня, погода в Україні буде холодною і з опадами.

"У вівторок західна і південна частини України опиняться під впливом циклону Маріус, що перепав над Балканами.
Циклон і його атмосферні фронти принесуть опади-переважно дощ, в західних регіонах з мокрим снігом. Решта України 16 березня належатиме до площі підвищеного атмосферного тиску", - розповіла Наталка Діденко.
Що стосується центральних, східних і північних регіонів, то там ніяких опадів не буде. Але погода все одно буде досить холодною.
Найхолоднішу погоду в цей день варто очікувати в західних регіонах. Там максимально очікується + 4 градуси тепла.
"У Києві вівторок буде теплим, + 7 + 9 градусів, хоч і похмуро, але без істотних опадів. Південно-східні вітри будуть ганятися за хмарами з непоганою швидкістю, пориви до 7-11 метрів в секунду. В цілому тиждень в Україні буде холодним, мокрим і вітряним", - підсумувала свій прогноз погоди на 16 березня Наталка Діденко.
Тому поки українцям не варто ховати далеко теплий одяг, тому що вона напевно ще стане в нагоді і не раз. Також варто очікувати опадів, які зіпсують видимість на дорогах. Тому водіям варто проявити особливу пильність і уважність, щоб не потрапити в аварію.