Мережу підкорив ролик, на якому кіт повторив за господарем нескладний трюк

Ні для кого не секрет, що пес схильні до дресирування набагато краще, ніж кішки, однак і серед вусатих вихованців знаходяться унікуми, легко повторюють рухи за своїми господарями. Ролик з одним з таких котів поширився в мережі і дуже потішив користувачів. Відеоролик опублікований на YouTube-каналі"Caters Clips".

Сюжет у ролика наступний: кіт лежить на столі, на якому лежить велика кількість монеток. Господар поклав на одну з лапок вихованця монетку, після чого іншу монету поклав на свою руку. Після цього чоловік провернув невеликий трюк: він злегка підкинув монетку, після чого тут же накрив її долонею. Після демонстрації, переконавшись, що кіт все зрозумів, господар запропонував своєму вусатому товаришеві Чупі зробити зі своєю монеткою те ж саме.

Довго вмовляти вихованця не довелося — він так само підкинув монетку, після чого накрив її лапкою. Правда, відразу після цього лапу він підклав під себе — мабуть, йому вистачило трюків з монетками на сьогодні.

Невідомо, наскільки довго господар вчив свого вихованця цього трюку, і чи вчив взагалі, проте результат вийшов вражаючим і смішним. Варто відзначити, що дресирування котів, на відміну від собак, має один важливий нюанс — кішок вчать від зворотного, тобто береться один навик, який у кішки вже є, наприклад, ходити тільки на задніх або передніх лапах, і в подальшому розвивається. Саме таким чином відомий клоун і дресирувальник кішок Юрій Куклачов і навчав своїх котячих зірок.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі поширився ролик, який потішив користувачів: вони здивувалися нахабства рибки, яка змогла дати ляпас коту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ніщо так не піднімає настрій, як забавні фотографії з милими тваринами. У мережі з'явилася Нова добірка знімків тварин в смішних ситуаціях, які поліпшать настрій.

Також "Hyser" писав, що віруючі, схоже, зустрічаються і серед тварин. Мережу здивував ролик, на якому видно, що кіт, перед тим як приступити до трапези, молиться перед своєю мискою.