Голову провладної партії "Слуга народу" покарали за порушення ПДР

Про те, що Давида Арахамію, після того, як він припаркувався в недозволеному місці біля Офісу Президента все ж оштрафували, повідомляє на своїй сторінці в соцмережі Facebook заступник голови Департаменту патрульної поліції, Олексій Білошицький.

Як зазначив правоохоронець, в засобах масової інформації, і, в цілому, Мережі, стали поширювати повідомлення про те, що навіть після того, як народний депутат від "Слуги Народу" порушив правила дорожнього руху, та залищив своє авто на пішохідному переході біля ОП, то не поніс ніякого покарання, через те, що це не дозволяє високий статус глави партії.

Правопорушення Арахамии. Фото: facebook.com/Bilosh
Правопорушення Арахамии. Фото: facebook.com/Bilosh

Але все ж, за словами Олексія Білошицького, патрульна поліція відреагувала на це правопорушення. Було складено адміністративний протокол, згідно з частиною третьою статті 122 КУпАП відносно порушення правил стоянки та зупинки, щодо вчиненого порушення. Відповідними законодавчими нормами передбачається, що порушник зобов'язаний сплатити штраф, що Давид Арахамія і зробив, оплативши штраф відразу ж, за допомогою електронного переносного термінала. Однак, сума досить невисока - всього ледве більш ніж 500 гривень.

Чек оплати штрафу. Фото: facebook.com/Bilosh
Чек оплати штрафу. Фото: facebook.com/Bilosh

Заступник голови Департаменту патрульної поліції наголосив на тому, що правоохоронці стояли та стояти будуть за дотримання принципів рівності перед законом абсолютно всіх громадян України, незалежно від їх статусу, і це кредо непорушне для всіх співробітників Національної поліції. Втім, у фіналі він акцентував на тому, що вірить у те, що так буде завжди.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що в разі, якщо у громадянина України є великі заборгованості за комунальні послуги, він може втратити єдине житло.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Президент України Володимир Зеленський зробив резонансне звернення до громадян нашої країни.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що глава держави посилив покарання за будь-які протиправні дії, вчинені щодо неповнолітніх.