Сьогодні, 12 березня в нашій країні відбулося кілька важливих подій. Портал Hyser зробив з них добірку ключових і найбільш важливих новин.

Леонід Кравчук висловився щодо ефективності особистої зустрічі Зеленського з Путіним.

За його словами, тільки шляхом переговорів України з Росією можна дізнатися їх реальну позицію в питаннях, що стосуються територіальної цілісності і незалежності нашої країни. Таким чином, глава української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук впевнений, що потрібно тільки зустрічатися і домовлятися.

Після перевірки пенсій, багато українців можуть опинитися без пенсійних виплат і на те є ряд причин.

Повідомляється, що однією з таких може бути помилка в прізвищі. Також українські пенсіонери можуть залишитися без пенсії якщо виплати отримують за фальшивими документами, якщо якийсь час жили за кордоном, якщо не отримували виплату 6 місяців, якщо є переселенцями і змінили місце проживання.


У п'ятницю, 12 березня, рано вранці о 5 годині 51 хвилині сталося загоряння триповерхової будівлі для літніх людей "Срібний Вік", яка знаходиться в Подільському районі в Києві.

За адресою вул. Лісозахисна, 11-Б, відразу ж прибули пожежники і виявили, що загорілася покрівля будівлі. На момент пожежі в будинку перебувало 65 осіб похилого віку. Рятувальники локалізували вогонь о 6 годині 55 хвилин, а о 7 годині 17 хвилин повністю його ліквідували.

В Україні змінилися ПДР з 5 березня 2021 року.

Так, водіїв поінформували про внесення змін до Правил перевезення дітей. Зокрема було доповнено пункт 1.10, що визначає дитячу утримуючу систему, яка забезпечує безпеку дитини під час руху. Також згідно з новими правилами діти, зріст яких менше 145 сантиметрів повинні перевозитися в автомобілі з використанням дитячих утримуючих систем.

Синоптик розповіла про погоду в Україні на вихідних.

Весна вже починає потихеньку заявляти свої права, тому в деяких регіонах на вихідних температура сягатиме 14 градусів тепла. Однак зима так просто не здасться: вночі ще буде трохи посипати снігом і мокрим снігом.