В Україні зірвали джекпот, який склав 33 мільйони гривень.

Українець, який купив онлайн щасливий квиток для гри в національну лотерею, зірвав джекпот. Сума виграшу склала ні багато ні мало 33 мільйони гривень. Варто сказати, що за останній час це просто рекордний виграш.

Про це повідомляє прес-служба Української національної лотереї у Фейсбук.

"Неймовірно пощастило онлайн-гравцеві УНЛ. Він виграв найбільший джекпот України-33 032 000 гривень! Вітаємо нашого переможця", - йдеться в повідомленні.

Що стосується нового джекпоту, то тепер він буде стартувати з суми в три мільйони гривень. Але в коментарях користувачі Мережі висловили своє сумніви щодо чесності цього виграшу. Адже особистість переміг досі не названа.

Це пояснюється тим, що квиток був куплений в онлайн-режимі. Але напевно переміг відразу ж звернутися до організаторів Національної лотереї і заявить про свої права на гроші.

"Напевно хтось зі своіх виграв! Так довго тримали джекпот..., Тепер знову 4 роки чекати.))), Вітання переможцю ........ напишіть призвище депутата, якому так пощастило , Вауу!! Вітання переможцю!!! , Щось підозріло в двох лотереях зірваний джекпот за останній тиждень, так що лохотрон лохотроном, Злі язики кажуть, що такими Джекпотами дають хабарі потрібним людям, простий смертний не дозволить собі, придбати білет вартістю 450 гривень, коли вкотре переміг державний лохотрон, Ляшко?",- написали користувачі Мережі в коментарях під постом.

Не забули згадати і про випадок з нардепом Максимом Павлюком від Партії "Слуга народу", який записав 2 мільйони гривень у декларації як виграш у джекпот.

Раніше Hyser писав про те, що дівчина виявила у своїй ванній кімнаті потаємні двері в моторошне приміщення.

Також писали, що археологи розповіли про знахідку, яка згадувалася в Біблії.

Нагадаємо, що ці Вісім знаків Зодіаку зірвуть джекпот в 2021-му, астрологи назвали щасливчиків.