Щорічно 8 березня всі жінки світу відзначають Свято Весни і Міжнародний жіночий день.

Люблячі чоловіки прагнуть порадувати своїх прекрасних дружин, дочок, матерів, сестер і колег святковими квітами, пише "РБК-Україна". Однак не всі квіти можна дарувати в цей день - деякі з них просто не підходять до весняного свята, а деякі і зовсім можуть накликати біду.

Так, серед квітів, які будуть не актуальні в день 8 березня знаходяться гвоздика, адже більшість людей асоціюють їх з квітами, покладеними біля підніжжя пам'ятника. А гострі пелюстки гвоздик вважаються ознакою агресії.

Букет, що почав в'янути також не можна дарувати прекрасній половині людства, тим більше, якщо жінка у віці. Побачивши такий букет, вона може неправильно зрозуміти ваш "натяк" на в'янення.

Штучні квіти хоч і вічні, але вони найбільше підійдуть для похорону. Це ж стосується і засохлих квітів.

Яскраво-червоні квіти не прийнято дарувати молодим дівчатам. Однак ті ж червоні квіти будуть доречні в разі, якщо чоловік хоче висловити свої сильні почуття їй. Фактично букет з червоних квітів - це визнання в любові.

Квіти, що дуже пахнуть пахнуть тільки кілька перших хвилин, а потім можуть викликати сильний головний біль і алергію, тому тут потрібно бути обережними і дарувати їх тільки в тому випадку, якщо для букета є окрема кімната.

Кактус оцінить тільки жінка, яка колекціонує сукуленти. Для інших же дівчат ця квітка неприйнятна, так як є ознакою агресивного ставлення до одержувача подарунка.

Жовті квіти символізують розлуку і розставання. Це слід пам'ятати особливо тим чоловікам, чиї леді забобонні. Ви не звернете увагу на колір букета, а ваша половинка вирішить, що ви з нею маєте намір порвати.

Всім, хто вже знаходиться в тривалих відносинах, букет вибрати не виявиться складною задачею, а ось для тих, хто тільки починає будувати відносини краще зупинитися на прекрасних весняних квітах, як тюльпан, мімоза або будь-яка весняна квітка в горщику.

Раніше Hyser писав про те, що законопроект про скасування переведення годинників в Україні пройшов перше читання.

Також Hyser повідомляв, що у березні крім 8 березня буде ще ряд важливих дат.

Ну а для тих, хто хоче привітати прекрасних жінок зі святом, пропонуємо добірку красивих і барвистих листівок з привітаннями.