Американська дівчина показала потаємні двері у себе в квартирі і що за нею ховалося.

Іноді, навіть у звичайній на перший погляд квартирі, можна знайти дуже дивні і таємничі речі. І навіть потаємні двері. Прикладом тому стала історія звичайної американської дівчини на ім'я Саманта Хартсоу. Справа в тому, що вона у своїй ванній кімнаті виявила незрозумілий протяг. При тому, що він виходить не з витяжки, а з-під дзеркала. Своє розслідування дівчина вирішила записати і викласти в інтернет. Відео відразу ж набрало близько 7,4 млн переглядів.

@samanthartsoe

seriously never would I have expected to find this... and I documented all of it #mystery #fyp #nyc #secret #foryou #apartment #storytime

♬ Mysterious - Andreas Scherren

Після того, як дівчина зрозуміла, звідки тягне протяг, вона приймає рішення прибрати дзеркало і за ним виявляє дивний напівзруйнований коридор і потаємні двері.

Дівчина вирішує дізнатися, що знаходиться по той бік і пролазить через невелику дірку в гіпсокартоні.

@samanthartsoe

HOW IS THIS IN MY BATHROOM WALL #mystery #nyc #apartment #secret #storytime #fyp

♬ Mysterious - Andreas Scherren

Викриття таємниці виявилося більш ніж прозаїчним. Оглянувши приміщення з ліхтариком, Хартсоу прийшла до висновку, що це недобудована квартира з відключеним водопостачанням, мішками для сміття і ящиками. Вибравшись з приміщення, дівчина пообіцяла поговорити про дірку в стіні зі своїм домовласником.

@samanthartsoe

crawled through a wall for this mystery so enjoy the finale 🕵🏻‍♀️ #mystery #nyc #apartment #secret #storytime #storytime #fyp #foryou

♬ Mysterious - Andreas Scherren

Раніше Hyser писав про те, що археологи розповіли про знахідку, яка згадувалася в Біблії.

Також писали, що археологи відкопали найдавніший шолом з унікальними візерунками.

Нагадаємо, що на Бессарабці виставили на продаж "букетик" за 18 тис.грн.