Названі три вправи для швидкого схуднення

Володіти струнким і підтягнутим тілом мріє багато людей. Відомо, що зайві кілограми негативно впливають не тільки на зовнішній вигляд, але і на весь організм людини в цілому. Тому, щоб бути здоровими та красивими потрібно піддавати свій організм фізичним навантаженням. Фахівці назвали всього три вправи, які допоможуть прибрати зайве з фігури. Про це пише портал joinfo.

Перша вправа називається "альпініст". Вона змушує інтенсивно працювати все тіло в результаті чого спалюється багато калорій. Рекомендується для тих, хто мріє про плоский живіт. Також воно опрацьовує багато м'язові групи і зміцнює серцево-судинну систему. Можна сказати, що" альпініст "це просунута версія відомого вправи"планка".

Друга вправа "Берпі" ідеально підійде для того, щоб прибрати зайве з живота, адже саме на нього має найсильніший вплив. Цей міні-комплекс складається з випригувань, віджимань і присідань та виконується безперервно протягом певного часу. Для новачків це може бути складно, проте результати себе не змусять довго чекати.

І останнє третя вправа - навантаження на коліна. Нескладна у виконанні, але дуже ефективна вправа, які допомагає спалювати колосальну кількість калорій за короткий проміжок часу.

Експерти відзначають, що приділяючи цим вправам всього по кілька хвилин в день можна досягти дуже хороших результатів. Крім підтягнутої фігури вправи зміцнюють спину, покращують м'язовий тонус і надають тілу гнучкості.

Раніше портал Hyser повідомляв, що лікарі назвали напої, які спалюють надлишковий жир в організмі.

Також портал Hyser писав, що медики назвали напої, які потрібно пити перед сном для спалювання жиру.

Крім того портал Hyser інформував, що Євген Комаровський поділився таблицею добової норми споживання калорій.