Синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода найближчими днями.

Так, Наталка Діденко попередила про те, що в Україну знову повертається сніг. Тому не варто занадто далеко відкладати свій теплий одяг. Швидше за все, що це буде останній сніг до наступної зими в грудні. Але все ж він зможе затьмарити настрій багатьом українцям, які вже чекають теплу і весняну погоду від березня.

Найбільше опадів буде в Центральній та Східній Україні.

"У другій половині дня 6 березня періодично очікується мокрий сніг і дощ у східних регіонах, на півночі і навколо Карпат.
В Україні буде холодно, вдень + 1...+ 6 градусів. Вночі замерзне.
У Києві теж прохолодно 6-7 березня + 2...+ 4 градусів, вночі з "мінусом". Вітряно. Щоб серйозні опади були малоймовірні", - написала Наталка Діденко у себе на сторінці в соціальній мережі.
Нагадаємо, що раніше синоптики стверджували, що весна цього року не змусить себе довго чекати. Але поки тепло особливо не радує українців. Крім того експерти говорили про те, що в цьому році буде дуже спекотне літо.
Тому аграріям варто заздалегідь приготуватися до того, що буде посуха. Це, звичайно, погано позначиться на врожаї. Адже при такій погоді рослини просто не виживають.
Крім того спека погано позначається і на людях, які мають залежність від погоди. Вони погано починають
відчувати себе.
Поки варто чекати повільного збільшення температури повітря. Але повністю прибирати теплий одяг все не рекомендується. Тому що при таких градусах теплий пуховик взагалі не буде зайвим, а допоможе не захворіти.