Котик замислився та розмішив весь інтернет, кумедне відео

Домашні тварини точно не відрізняються від людей так сильно, як ми вважаємо: вони теж вміють радіти та сумувати, а один кіт так засмутився через життєві питання, що розсмішив цим всіх користувачів інтернету. Відео з котиком-філософом з'явилося в соціальній мережі TikTok.

Тут можна побачити котика, який лежить на своєму котячому ліжку. Поруч з ним є іграшка: її суть полягає в тому, що вона крутиться, а тваринка повинна з нею грати. Ось тільки котику не до ігор: він сумно-сумно дивився на іграшку, після чого влігся на своє місце. Господарка котика в соціальній мережі написала що це виглядає так, ніби він радів, радів, а раптом замислився про сенс свого життя. Відео стало справжнім хітом в соціальних мережах.

Користувачі інтернету стали активно коментувати ролик з котиком-філософом. Деякі підписники написали про те, що в очах кота справжній сум, а життя - це біль.

"Така глибина печалі в його очах, очманіти", "мені його прям шкода стало, життя біль", "сидів, сидів і щось зажурив", -пишуть користувачі соціальної мережі в коментарях під забавним відео.

@samahumor

Знакомо?

♬ Я ищу тебя - Dina

Насправді ж такий вираз обличчя котик міг зробити просто так. Правда, варто зазначити, що в разі, якщо у вашого домашнього улюбленця, крім суму в очах, ще й поганий апетит, то це вже привід показати його ветеринару, або ж хоча б приділити йому більшу увагу - раптом котик сумує якраз за вашою компанією: є міф, що котам байдуже на людини, однак насправді вони дуже прив’язані до господаря, тож не забувайте приділяти увагу своєму улюбленцю.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що в соціальних мережах з'явилося кумедне відео з папугою. Птах раптом вкусив свою господарку, а після цього став вибачатися перед нею. Ролик став хітом в соціальних мережах.

Також повідомлялося, що користувачів соціальних мереж вразила рибка, яка змогла дати ляпаса коту. Відео стало хітом в інтернеті.

Крім того, люди дуже люблять фотографувати тварин, а ті іноді поводять себе доволі кумедно. Так, в мережі з’явилася добірка фотографій, які можуть підійняти вам настрій.