Експерти розповіли, чого різним знакам Зодіаку очікувати в п'ятницю, 5 березня

5 березня — день, коли у людей підвищуються інтелектуальні та розумові здібності, за рахунок чого вони можуть активізувати роботу і домогтися успіху в різних галузях діяльності. Інформаційний портал "ТСН" підготував гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 5 березня.

Овен

5 березня зірки обдарують Овнів здатністю переконувати і красномовством, які допоможуть домогтися прихильності навіть самих незговірливих партнерів або співрозмовників. Варто не втрачати шанс і обов'язково скористатися цією можливістю.

Телець

Тельцям в п'ятницю варто утриматися від брехні, адже навіть якщо здається, що єдиний спосіб вирішити якусь ситуацію — збрехати, то це не врятує стан справ, а ще й створить можливість остаточно зіпсувати взаємини з людиною.

Близнюки

Близнюкам 5 березня не варто захоплюватися вирішенням чужих проблем, особливо ставлячи цим під загрозу події у власному житті, оскільки це може розбалувати людей, так що ті припинять діяти самостійно.

Рак

5 березня Ракам вдасться знайти відповіді на питання, що не дають їм спокою. Отримавши ці відповіді, Раки здивуються тому, наскільки простим було рішення того, над чим вони билися настільки довгий час.

Лев

Левам 5 березня краще не починати займатися новими проектами, оскільки успіхом вони гарантовано не увінчаються. Заплановані справи краще перенести на більш вдалий час.

Діва

Дівам варто звернути особливу увагу на речі, які вони дізнаються в п'ятницю, після чого проаналізувати цю інформацію. Найближчим часом ця інформація може стати дуже корисною.

Терези

Терезам 5 березня зірки головні небезпеки уготували в неуважності. Вона не дозволить сфокусуватися на основному занятті, тому важливо відмітати будь-які менш важливі справи.

Скорпіон

У п'ятницю Скорпіонам варто особливо ретельно зберігати чужі секрети, навіть сильніше, ніж власні. Якщо про них хтось дізнається, це завдасть шкоди не тільки "власнику" секрету, а й самому Скорпіону.

Стрілець

У цей день Стрільці можуть зайнятися програмуванням щасливого майбутнього, головне — це детально візуалізувати його картину, прорисовуючи найдрібніші його деталі.

Козоріг

Якщо 5 березня Козеріг отримає від начальства завдання, не варто відразу за нього братися — існує можливість того, що керівництво змінить свою думку і скасує розпорядження. Таким чином вдасться уникнути витрачених даремно часу і сил.

Водолій

Плануючи свої справи на 5 березня, Водолієм варто враховувати недолік сил, який вони будуть відчувати в цей момент. Можна дати собі невелике послаблення, зайнявшись тільки основними і найважливішими справами.

Риби

Для Риб 5 березня стане днем, відповідним для передачі наявного у них досвіду, оскільки навколо них знаходиться багато людей, які цього потребують.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що астрологи розповіли українцям, чоловіки яких знаків Зодіаку є майстрами на всі руки, здатними виконувати будь-яку роботу по дому.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що експерти розповіли, під якими чотирма знаками Зодіаку народжуються жінки, які є найбільш пристрасними коханками, здатними зачарувати будь-якого чоловіка.

Також "Hyser" писав, що експерти розповіли, яким знакам Зодіаку варто очікувати найсильніших невдач в перший тиждень березня, напередодні Міжнародного дня жінок.