У Луцьку була помічена дивна маршрутка, яка здивувала пасажирів відсутністю підлоги.

Зокрема, йдеться про місцеву маршрутку № 9, яка попри серйозне пошкодження в підлоговому покритті продовжує курсувати по місту. Наскрізну дірку, через яку видно асфальт, зняв на відео місцевий житель Віктор Романов і розмістив на своїй сторінці в Facebook.

у мережі показали курйозне відео маршрутки без підлоги, фото: ТСН

За його словами, відео було знято о 12: 30 4 березня в той момент, коли автобус проїжджав по проспекту Соборності. На представленому відеозаписі чітко видно пошкодження, зокрема, що відсутня нижня частина підлоги біля виходу із задніх дверей автобуса.

Навряд чи з таким серйозним пошкодженням автобусам можна роз'їжджати по місту і розвозити пасажирів, оскільки це може бути небезпечно. Було б правильно, якби в такій ситуації водій зійшов з маршруту і відремонтував пошкодження - це якщо все сталося при виході на рейс.


У коментарях жартома припустили, що разом зі снігом розтанула і маршрутка. Ця ситуація і смішна, і сумна одночасно, адже пасажирам цієї маршрутки на ходу довелося підбирати ноги, щоб заднє колесо не зжувало взуття.


Справедливості заради варто відзначити, що перевізник на маршруті № 9, підприємець Микола Макарчук, відреагував на дану ситуацію і заявив, що цей автобус зняли з маршруту і на цей час займаються усуненням пошкодження.

Раніше "Hyser" писав про те, що проїзд у маршрутках подорожчав на 20%.

Також наш портал повідомляв, що у Херсоні водій маршрутки возить відмінників безкоштовно, але за однієї важливої умови.

Нагадуємо, що громадський транспорт почав працювати за новими правилами.