Експерти розповіли, які представниці знаку Зодіаку можуть стати хорошими коханками.

Річ у тім, що в таких жінок в пріоритеті чуттєва основа відносин, в той час, як дружини перш за все бажають мати статус єдиних. Вплив зірок не можна знецінювати, але все ж вибір жінки завжди залишається за нею самою, пишуть росЗМІ.

названо 4 Знаки зодіаку, під якими народжуються пристрасті коханки, фото: УНІАН

За словами астрологів, зірки дійсно наділяють народжених в ті чи інші дати схильністю - бути берегинею вогнища або ж фатальною бестією. Однак це ще не визначає долю людини.

Скорпіони

Представницям цього знака властива пристрасність і волелюбність, які роблять з них коханок навіть проти власної волі. Тому неважливо, скільки разів вони будуть заміжні, їм буде хотітися завоювати кожного, хто здасться їм гідним. Перед їх напором жодному чоловікові не встояти.

Терези

Їх вічні сумніви постійно кидають з крайності в крайність. Навіть після подружньої клятви вони готові піти на поводу у своїх почуттів, якщо вони хоч на трохи змусять похитнутися чаші впевненості. Саме бажання гри у Терезів може незмінно привести представниць цього знака на шлях коханки.

Близнюки

Подвійність цього знака має на увазі те, що сталість їм не властиво. Для них сімейні цінності не в честі, оскільки в першу чергу у відносинах вони вітають пристрасть і яскраву чуттєвість. Шлюб їм не цікавий, адже все, чого вони чекають від життя, вони можуть отримати і в статусі коханок.

Стрільці

Вони можуть побути в ролі дружини, але недовго, оскільки таке рутинне життя не для них. Статус коханок їм здається більш звичним. Стрільці не власники, тому готові ділити коханого з кимось ще, але, як тільки вщухне запал пристрастей, то представники цього знака відправляться далі в дорогу на пошуки нових вражень.

Раніше "Hyser" писав про те, що були названі знаки Зодіаку, які у 2021 році матимуть проблеми зі здоров'ям.

Також наш портал повідомляв, що були названі знаки Зодіаку, які розбагатіють вже цієї весни.

Нагадуємо, що астрологи назвали знаки зодіаку, яким не пощастить у 2021 році.