Названо найнебезпечніші продукти, від яких краще відмовитися

Зараз на полицях супермаркетів можна зустріти величезний асортимент продуктів і товарів. Але виробники весь час придумують щось нове і багатьом хочеться хоч раз так спробувати продукт в яскравому упакуванні. Медики склали список з 10 продуктів, які небезпечні для здоров'я. Їх вони не радять купувати не тільки людям з тиском і сердечникам, а й цілком здоровим, повідомляє Men's Life.

Фахівці радять переглянути свої гастрономічні звички, виключити зі свого раціону ці продукти, щоб не нашкодити своєму здоров'ю.

  • Жувальні цукерки, пастила і "чупа-чупси". Ці продукти завдають шкоди здоров'ю, бо в них міститься чимало барвників, цукру, хімічних добавок та інших шкідливих речей;
  • Чипси. Ця заборона стосується не тільки картопляних, а й кукурудзяних чипсів. Цей продукт є сумішшю жиру і вуглеводів. Також нерідко в них додають замінники смаку і барвники. Також фахівці радять відмовитися і від картоплі фрі.
  • Солодкі газовані напої. Цукор, хімія і гази швидше розносять по організму шкідливі речовини в таких напоях. Не дарма ж кока-колу господині використовують для видалення іржі та накипу. Тепер задумайтеся, що відбувається з такою рідиною в шлунку.
  • Шоколадні батончики. У Ні крім хімії міститься чимало калорій, ГМО, барвників і ароматизаторів.
  • Ковбаса і сосиски. Ці продукти вважаються найшкідливішими, адже в них додають так звані "приховані жири" - свинячу шкірку, сало і нутряний жир. У всю цю продукцію додають трансгенну сою.
  • Майонез. Йдеться про магазинний продукт і страви, куди його щедро додають. Краще зробити майонез в домашніх умовах.
  • Кетчуп, соуси та заправки. У них містяться барвники, замінники смаку і генномодифіковані продукти.
  • Локшина швидкого приготування, супи, розчинні соки.
  • Сіль. У день норма солі для здорової людини становить 5 м Однак, більшість з'їдає 10-15 м це призводить до серцево-судинних захворювань, хвороб нирок та інших проблем.
  • Алкоголь. Це калорійний продукт, а вже як він негативно впливає на печінку і нирки навіть не потрібно згадувати.

Саме неправильне харчування часто і стає причиною появи безлічі хвороб. Якщо людина захоплюється жирною їжею, у нього будуть проблеми з вагою.

Організм звикає до шкідливої їжі з часом і вже не сигналізує про проблеми зі здоров'ям, що ще посилює проблему.

Тому, краще правильно харчуватися і піклуватися про себе, які відмовили від цих шкідливих продуктів.

Раніше портал Hyser повідомляв, що названі продукти, багаті вітаміном А.

Також ми писали, що ця каша дуже корисна для серця і судин.

Нагадуємо, що в Україні подорожчали деякі продукти.