В Україні знову похолодає

Останні дні в Україні спостерігалася по-весняному тепла погода, однак радіти довелося не довго, холоди повертаються. В останній день зими синоптики прогнозують морози до -10 градусів. У яких регіонах буде найхолодніше повідомляє портал "Українські новини".

У неділю, 28 лютого в столиці спостерігатиметься хмарна погода з незначними опадами. Вночі стовпчики термометрів покажуть від 1 градуса морозу до 1 градуса тепла, а вдень від 2 до 4 градусів вище нуля. Вітер північно-західний, 5-10 м / с.водіям слід бути обережними під час руху, місцями можлива ожеледиця.

У західних областях вночі термометри покажуть від 4 градусів морозу до 2 градусів тепла, вдень буде відносно тепло - від 1 до 8 градусів вище нуля. Вітер північно-західний, 5-10 м/с, місцями ожеледиця та незначні опади. Карпати вночі трохи припорошить снігом, проте Вдень опади не очікуються. У нічний час доби стовпчики термометрів опустяться до -9 градусів морозу, вдень від -2 до -3 градусів нижче нуля.

У північних регіонах країни вночі температура коливатиметься від +3 до -3 градусів, вдень до 5 градусів тепла. Місцями ожеледиця та невеликі опади. У центрі України очікується хмарна погода, з незначними опадами. Вночі стовпчики термометрів покажуть від 3 морозу до 3 градусів тепла. Вдень повітря прогріється до + 5 градусів.

Не порадує погода і жителів східних, а також південних областей. Останній день зими буде похмурим з невеликими опадами. У нічний час доби стовпчики термометрів показуватимуть від 3 градусів морозу до 3 тепла. Вдень можна скинути теплі пуховики, адже синоптики прогнозують до 6 градусів вище нуля. У Криму прогнозується дощ, а також нічний мокрий сніг. Температура повітря коливатиметься в межах від -1 до + 7 градусів.

Варто відзначити, що вже через один день настане весна, проте синоптики вважають, що сподіватися на тепло не варто. Прогнозується, що як такої весни в березні очікувати не варто. Перший місяць весни буде щедрим на опади, тому поніжитися на сонці навряд чи вийде. Очікується, що справжнє тепло в Україну прийде тільки в травні.

Раніше портал Hyser інформував, що на початку весни Україну накриють сильні снігопади і похолодання.

Також портал Hyser повідомляв, що синоптики прогнозують повернення зими.

Крім того портал Hyser писав, що українцям розповіли, які речі не варто залишати в машині в морозну погоду.