В Україні з'явиться швидкий інтернет від компанії американського інженера Ілона Маска

В системі бронювання компанії з'явилася інформація про старт роботи системи Starlink в нашій країні. Як передає портал finance.ua, доступ до такого інтернету українці отримають вже в 2022 році. Стали відомі перші подробиці.

Так, зазначається, що якщо обрати, наприклад, бронювання в самому серці Києва (вулиця Хрещатик), то отримаємо вартість підключення такого інтернету в розмірі 99 доларів (приблизно 2,6 тисяч гривень). На порталі компанії Ілона Маска підкреслюють, що в цьому регіоні (тобто на території нашої держави) роботи почнуть проводити тільки в 2022 році. При цьому відомо, що заявки будуть оброблятися в порядку черги.

Варто зазначити, що Starlink - це глобальна супутникова система, яка належить компанії SpaceX американського інженера Ілона Маска. Мета такої супутникової системи в тому, щоб швидкісний інтернет був доступний навіть в тих регіонах, де раніше просто не було такої можливості (або ж там, де він коштував занадто дорого).

Цікаво, що працювати така система почала ще в 2015 році. Тоді були проведені тести, а в 2018 році почалася стабільна робота. Вже згодом запустили першу групу супутників: всього в ній було 60 супутників-прототипів. Тож вже скоро українці зможуть самі спробувати, наскільки доступний та швидкий інтернет від супутників компанії SpaceX. Поки що любителям технологій, які хочуть підлкючити "інтернет Ілона Маска" треба зачекати приблизно рік, до того моменту, поки системи будуть працювати в Україні.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що з'явилася інформація про нову модель електро-кару Tesla, компанії Ілона Маска. Цікаво, що одним елементом новий автомобіль може нагадати відому "Таврію". З'явилися подробиці.

Також повідомлялося, що нещодавно в TikTok запустили челендж, який може бути загрозою життю. Батькам розповіли, як від цього захистити своїх дітей.

Крім того, стало відомо, що американського інжерена Ілона Маска викликають до суду через звинувачення в побітті відомої акторки Ембер Герд.З'явилися деталі ситуації.