Експерти розповіли, від яких речей потрібно терміново відмовитися.

Деякі речі можуть роками зберігатися в гардеробі в надії на те, що в новому сезоні вони знайдуть свою популярність. Але рік за роком цього не відбувається, тому модниці змушені їх просто викидати. Цього разу експерти вирішили розповісти, які речі повністю втратили свою актуальність на сьогодні.

В першу чергу це стосується натуральних хутряних виробів, які раніше були вельми популярні. Але на сьогодні вони додають тільки віку молодим дівчатам, тому від них найкраще просто відмовитися. Краще віддати свою перевагу штучним шубам, які знаходяться на піку популярності.

Не варто купувати і речі з так званим "цікавим" трикотажем. Чим простіше трикотаж (особливо в портретній зоні), тим імовірніше, що він буде освіжати і не додавати вік. Краще без бісеру, страз і іншого.

Теж саме стосується і головних уборів. Давно пора відмовитися від шапок зі стразами і хутряними вставками. Це вже давно не модно і не має жодної актуальності. Крім того, такі вироби неабияк додають віку своїй власниці.

Не варто експериментувати і з хустками з яскравими принтами. Це уже давно не в моді. Краще віддати свою перевагу однотонним моделям, які підкреслять природну красу дівчини.

Тепер варто перейти до розбору сумок. Неактуальна сумка, у якій немає зрозумілої форми, виглядає неохайно і псує будь-який образ, а також автоматично додає вік.

Також варто бути акуратними з біжутерією. Якщо вона занадто масивна, то легко може перевантажити образ дівчини. Краще віддати свою перевагу акуратним прикрасам.

Раніше Hyser писав про те, що Надя Дорофєєва в легкому вбранні захопила постільними фото.

Також писали, що співачка Джамала з відкритим декольте вийшла на вулицю заради ефектного фото.

Нагадаємо, що у мережі показали ТОП-5 неймовірних образів нардепа Юлії Тимошенко на початку 2021 року.