Природа здивувала жителів Саудівської Аравії

Погода останнім часом дивує не тільки українців, а й жителів інших країн. Так, в Саудівській Аравії вперше з 2018 року випав сніг, який наступного дня замело піском. В результаті земля стала схожа на апетитний десерт, який на смак краще не пробувати про це повідомляють росЗМІ.

У природи точно є почуття гумору. Прикладом тому Саудівська Аравія, яку щедро припорошило снігом. До слова Сніг для цієї країни рідкість, останній раз місцевим жителям випадав шанс зіграти в сніжки ще в 2018 році. Однак цього разу природа здивувала ще більше, весь сніг, що випав наступного дня накрило кулею піску. В результаті земля стала схожою на десерт з молочною начинкою.

Місцеві жителі не упустили шанс розважитися. У мережі з'являються ролики, як люди зачерпують "десерт", який приготувала для них природа. Виглядає досить-таки апетитно, але на смак, звичайно, краще пробувати. Варто відзначити, що місцеві жителі радіють снігу як діти: одні роблять снігових ангелів, інші ліплять сніговиків, а є і ті хто отримує задоволення просто бігаючи по заметах.

Варто відзначити, що погіршення погодних умов в Саудівській Аравії почалося 18 лютого. Провінцію Табук щедро замело снігом. Місцева влада попередила жителів, що негода протримається в країні кілька днів. Крім снігопаду в декількох регіонах прогнозували сильні грози з поривчастим вітром, а також дощі.

Водночас в Україні погода не радує подібними "десертами", але на сніг не скупитися. В останні тижні в країні спостерігається справжнісінька зима - рясні снігопади і суворі морози. Синоптики прогнозують, що найближчим часом морози ненадовго відступлять.

Раніше портал Hyser писав про те, що комунальники вирішили засипати бруд снігом перед приїздом чиновника і насмішили мережу.

Також портал Hyser інформував, що синоптики прогнозують цього року весна настане не за календарем. Березень обіцяє бути досить холодним.

Крім того, портал Hyser повідомляв, що в Карпатах знайшли дивовижне творіння природи, яке заворожує своєю красою.