У Карпатах засняли дивовижне природє видовище

Нерідко сама природа показує дивовижні витвори мистецтва. Тим паче, що зараз на вулиці зима. Несподівану фотографію опублікували на сторінці Чорногірського рятувального поста в соціальній мережі. Українці захоплені тим, що створила сама природа в Карпатах.

В публікації спеціалісти пишуть про те, що сніг повністю вкрив гору Піп Іван. В результаті сніг лягав так, ніби це справжній замок Снігової Королеви з відомої казки. Виглядає все настільки святково та по-зимовому, що українці в коментарях не змогли втриматися від захвату. Деякі користувачі соціальної мережі написали, що сама природа зробила казковий замок. Українці підкреслювали, що це справжня краса.

«Нарешті розвиднилось, дуже файно!!», «у неділю йдемо до вас», «Казковий замок, фантастична погодка, магія , здається повітря можна на хліб намазати і їсти, воно таке цілюще!», «Це прекрасно!», «Яка краса», - пишуть українці в коментарях.

Представники Чорногірського рятівного поста повідомили, що станом на ранок сьогодні, 19 лютого, в районі горі Піп Іван була морозна погода і ясно. Окрім того, відомо, що на той момент, коли спеціалісти робили це казкове фото, сніг вже припинився. Також відзначається, що в районі гори Піп Іван не було сильного вітру: він був північно-західний зі швидкістю 3-5 метри на секунду.

Тож українці тепер точно побачили, що може робити зимова природа в мальовничих Карпатах. Можливо, тепер місцевим жителям захочеться пройтися на те місце, щоб побачити це власними очима: однак в даному випадку варто спостерігати за погодою - останім часом нерідко рятівники повідомляють про сніголавинну небезпеку.

Коментарі в соціальній мережі

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що в Буковелі зачинять всі заклади громадського харчування. Відомо, що це пов'язано з епідеміологічною ситуацією під час пандемії коронавируса.

Також повідомлялося, що в Туреччині вирішили пом'якшити деякі вимоги до туристів під час карантину через пандемію коронавіруса.З'явилися подробиці.

Крім того, в соціальній мережі з'явилися дивовижні кадри зі Франції. Пояснюється, що місцеві жителі побачили унікальний сніг - він був не білого кольору.