У мережі показали зворушливе кохання котів.

Коти можуть дуже зворушливо поводитися один з одним. Вони, як і люди, відчувають цілу палітру емоцій і переживань. Не так давно в мережі з'явилася зворушлива історія кохання Софі і Скотті. Молодий кіт відразу ж запримітив свою даму серця, але довгий час не наважувався до неї підійти. Він потайки спостерігав, як вона разом з господинею прогулюється теплими днями.

Софі ще малятком була врятована в 2014 році в Бостоні. Через кілька місяців кішечка переїхала в свій справжній будинок до люблячої людської мами. Під час однієї з прогулянок на повідку Софі абсолютно ненавмисно обзавелася шанувальником.

"Перший раз Скотті підглядав за нами через галявину, але тримався далеко і намагався не видавати своєї присутності. Потім переніс пункт спостереження за проїжджу частину", - згадує господиня перше знайомство вихованців.

Вже пізніше Скотті став набагато сміливіше. Він став підходити до своєї дамі серця і навіть проявляти боязкі знаки уваги. Софі не стала відкидати сором'язливого кавалера.

У мережі стали з'являтися фото милих котів. Найчастіше вони люблять гуляти на зеленій галявині. Скотті поводиться як настощий кавалер.

Тепер прокидаючись вранці, господиня насамперед йде відкривати вхідні двері, щоб пухнаста принцеса могла виглянути назовні. Там її вже чекає прекрасний вусатий принц. Вони сидять і милуються один на одного-це обов'язковий ранковий ритуал. А протягом дня Скотті зазвичай зайнятий тим, що повторює все за Софі.

Скотті знаходиться постійно на чеку і стежить за всіма пересуваннями Софі. Мабуть, що таким чином не хоче нічого не випускати з уваги.

у мережі показали зворушливу любовну історію двох котів, фото: скріншот

Раніше Hyser писав про те, що кіт по-людськи заплакав, коли залишився один вдома, момент потрапив на відео.

Також писали, що у найстарішої птиці на планеті вилупилося пташеня.

Нагадаємо, що у мережі обговорюють сміливого кота, який подолав відстань в 3 тисячі кілометрів.