У Мережі набирає популярність відео з котом, який заплакав на камеру відеоспостереження після того, як почув голос господині.

Курйозний випадок стався в Сучжоу, на сході Китаю, пише"Обозреватель". Дівчина на ім'я Мен повинна була виїхати на кілька днів у справах і, щоб кіт не відвик від своєї квартири, прийняла рішення залишити його вдома під камерами відеоспостереження замість того, щоб віддавати його батькам.

Китаянка залишила йому достатню кількість води і їжі, а також встановила камеру відеоспостереження, щоб бачити свого вихованця навіть на відстані.

Кіт на прізвисько Фу Фу так сумував за господинею, що коли вона заговорила з ним через спеціальний котячий додаток, той не зміг стриматися і по-справжньому "пустив сльозу". На відео зображений момент, коли британець муркоче перед камерою, а на його очах блищать сльози.

Господиня і сама не змогла стримати сліз, побачивши таку картину. Вона запитала, чи нудьгує малюк Фу Фу за нею і пообіцяла повернутися через кілька днів.

В опублікованому ролику можна почути, як господиня розмовляє з вихованцем, запитує, чи сумує він за нею, а також обіцяє через кілька днів повернутися.

17-секундне відео набрало понад 8 мільйонів лайків у соцмережах і зробило Фу Фу знаменитим.

Нагадаємо, раніше ми розповідали вам, чому не варто називати кішок людськими іменами.

Річ у тому, що церква категорична в даному питанні - вона забороняє називати тварин людськими іменами та, згідно з релігійними канонами, це є великим гріхом. Кажуть, що тварина з людським ім'ям менше живе і часто хворіє.

Згідно з езотеричними поняттями, такій тварині складно буде жити, адже людське ім'я має досить сильну енергетику.

Раніше Hyser писав про те, що кіт побачив господиню з маскою для обличчя і порвав мережу реакцією.

Також Hyser повідомляв, що Мережу насмішив кіт, якого змусили митися у ванній.

Нагадаємо, що Мережа плаче від сміху через кота, який, намилившись, сам себе викупав.