85-річний актор Кахи Кавсадзе був госпіталізований в одну з клінік в Тбілісі з підозрою на повторний коронавірус.

Медики кажуть, що актор перебуває у стабільно важкому стані, пишуть "Факт".

Зірка "Білого сонця пустелі" восени 2020 року вже перехворів коронавірусною пневмонією.

Директор медичного закладу Леван Ратіані каже, що в клініці чекають результати аналізів і не виключають, що актор заразився ковідом повторно. Поки акторові поставили діагноз "пневмонія". Медичні протоколи говорять про те, що у нього повинен бути високий відсоток антитіл.

Кахи Кавсадзе став відомий завдяки в зйомках багатьох популярних фільмів. Серед них "Житіє Дон Кіхота і Санчо", "Любов з першого погляду", "Королі і капуста". Однак найбільшу популярність йому принесла роль чорного Абдулли в картині "Біле сонце пустелі".

Нагадаємо, що коронавірусною пневмонією не так давно перехворіла молдавська телеведуча і мати популярного артиста Дана Балана Людмила Балан. Жінку через хворобу навіть госпіталізували в реанімацію. На щастя, все обійшлося, все погане позаду, а Людмила Балан зараз знаходиться на реабілітації. Тепер їй потрібно багато прогулянок на свіжому повітрі, а також багато рухатися.

Українці добре запам'ятали Людмилу Балан, коли вона виступила разом з сином на зйомках 10 сезону "Голос країни". Дан тоді був у тренерському кріслі. Людмила Балан зворушила всіх глядачів своїми щирими словами любові до сина, а її виступ досі вважають одним найяскравішим за всю історію проекту, настільки вона вразила всіх своїм позитивом і енергетикою.

Раніше Hyser писав про те, що через недостатню надійність вакцини, коронавірусом можна захворіти повторно.

Також Hyser повідомляв, що масову вакцинацію від коронавірусу в Україні знову перенесли.

Нагадаємо, що