ОВЕН (21 Березня 20 квітня)

Чудовий день, щоб виправити колишні невдачі й набратися сміливості вибачиться. Крім того, планетарне вирівнювання допоможе вам перехопити ініціативу у важливих переговорах або подорожах і довести, що ви можете відстояти свою точку зору, яку довгий час приховували.

Гороскоп, фото:скриншот You Tube
Гороскоп, фото:скриншот You Tube

ТІЛЕЦЬ (21 квітня 21 травня)

Сьогодні у вас з'явився ще один шанс прийняти самостійне рішення. Не дозволяйте іншим впливати на ваше судження. Сьогодні найціннішим надбанням буде ваша здатність приймати рішення, які логічно й інстинктивно вірні, незалежно від того, що говорять інші люди.

БЛИЗНЮКИ (22 Травня 21 червня)

Меркурій, планета дотепності та мудрості, передбачає, що вам необхідно розібратися з глибокими психологічними питаннями. Ви все більше поринете у ваші повсякденні справи, а також поступово ви усвідомите нові можливості, про існування яких навіть не мріяли.

РАК (22 червня 23 липня)

Марс досить потужна планета, і його присутність показує, що недавно міг статися потужний вибух. Можливо, вам сьогодні доведеться "навести порядок" і незабаром ви знову опинитеся в симпатії людей, чия думка про вас має велике значення. Проте, коли фішки падають, у вас немає вибору, окрім як постояти за себе.

ЛЕВ (24 Липня 23 серпня)

Складні планетарні аспекти нещодавно запалили вашу уяву і дали зрозуміти, що тільки одна людина може гарантувати ваш успіх, і це ви. Тепер у вас є останній шанс переглянути важливе рішення. Не витрачайте час на людей, які опиняться у вас на шляху.

ДІВА (24 Серпня 23 вересня)

Здається, що ви, можливо, жертвували своїми ресурсами, захищаючи щось, що більше не є життєздатним або, принаймні, не може більше сприяти вашому особистому успіху. Можливо, вам доведеться розглянути перспективу початку нової роботи.

Терези (24 Вересня 23 жовтня)

На щастя, бізнес і професійна діяльність чудово поєднуються один з одним, і вам рекомендується слідувати своїм припущенням і прислухатися до своєї інтуїції. Романтичні ідеї витають в повітрі, додаючи легкості подіям дня, а таємний флірт тепер цілком реальний.

СКОРПІОН (24 Жовтня 22 Листопада)

У фінансових питаннях ви повинні уважно прислухатися до партнерів, оскільки їх ідеї все більш надихають з кожним днем. Однак не дозволяйте збити себе зі шляху тим, хто має намір скористатися вашою доброзичливістю або перекладати свої обов'язки на ваші плечі.

СТРІЛЕЦЬ (23 листопада 22 грудня)

В умовах, коли Марс сходиться з сектором вашого гороскопу, орієнтованим на гроші, фінансові заходи, швидше за все, будуть предметом жорстких переговорів. Ви будете напрочуд діловитим, і ваша знову знайдена сила впевненості може застати партнерів зненацька.

КОЗОРІГ (23 грудня 20 січня)

Наближаються важливі особисті рішення, і досить скоро доведеться непросто. Зараз ви перебуваєте на завершальній фазі довгострокової емоційної трансформації, яка привела до того, що у вас налагодилися зв'язки з новими важливими людьми. Крім того, ви скоро отримаєте визнання, якого заслуговуєте на роботі.

ВОДОЛІЙ (21 січня 19 лютого)

Сьогоднішні події можуть виявитися близькими до того, щоб поставити під сумнів ваші ширші амбіції та довгострокові цілі. Результат буде позитивним, якщо вам вдасться зосередитися на тому, що важливо, повністю порвати з минулим і зайнятися новим напрямком.

РИБИ (20 лютого 20 березня)

Можливо, тепер вам варто заглянути у вихідні та ретельно їх спланувати. Найближчими днями вас чекають захопливі події, які вплинуть на ваше фінансове майбутнє. До операцій з готівкою слід ставитися з обережністю, а якщо ви хочете отримати прибуток, дізнайтеся думку іншої людини.